Crime Shows · New Shows

I Am A Killer on Crime & Investigation tonight ðŸ“ºâ¤ï¸ðŸ’‹

As a fan of Crime Shows I love good program that delves into a true story. This new show is definitely the type of program I can get so engrossed in. A partnership between A+E Networks and Netflix, starting tonight on A+E’s Crime & Investigation channel at 9pm.

I Am A Killer is an hour long episode that will profile a different killer that has been convicted of capital murder and sentenced to death. 10 episodes in total that will air on CI 1st, before airing on Netflix later in the year,

Each episode has the killer talking about the events leading up to and the crime itself. Tonight’s episode focuses on Kenneth Foster having spent 20 years in prison he will need to wait to 2036 to be eligible for parole, having had his sentence altered from death row.

The other 9 episodes are on James Robertson, Justin Dickens, Miguel Venegas, David Lewis, Deandre Buchanan, Wayne Doty, Charles Thompson, Robert Shafer and Joshua Nelson.  Each episode is sure to get people talking and have a lot of opinions.

Will you be watching tonight? I have my planner set to record. Happy Viewing 📺❤️💋

8BFC3CCD-D6AE-414B-8DFE-016BE8E9746B

10 thoughts on “I Am A Killer on Crime & Investigation tonight ðŸ“ºâ¤ï¸ðŸ’‹

  1. Ah I love all kinds of crime shows! So much actually that we have a whole channel in our TV dedicated for just them haha. Investigation Discovery, it never fails me when I need a good mystery.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s